Hva skjer i Nærområdet

Oversikt over aktiviteter i Nærområdet

+ Opprette en aktivitet gratis nå

Opprett aktiviteter på Ditt Distrikt, kostnadsfritt. Det kan være alt fra loppemarked, konserter, teater,turer, samlinger osv.

Akershus Kunstsenter

24-04-2014

Akershus Kunstsenter

Museum, kunst&utstilling, Øvrige, Historie, kultur&arkitektur

Akershus Kunstsenter er et visningssted for samtidskunst med beliggenhet i Lillestrøm. Kunstsenteret har som mål å vise det siste innenfor den unge kunstscnene, med fokus på installasjon, video, fotografi, tegning og maleri.Det vises skiftende utstillinger over to etasjer, og kunstsenteret har i tillegg egen kunstbutikk og leselounge. For program, se www.akershuskunstsenter.noeller facebooksiden til Akershus KunstsenterGratis inngang og velkommen til oss! 

Husmannskultur og bygningsarv

24-04-2014

Husmannskultur og bygningsarv

Kurs, foredrag&konferanse

Seminaret vil kunne oppleves som en helhet, men deles opp i to bolker. Den første er en mer overordnet, kulturminnefaglig del hvor utfordringer og mulige løsninger på å få bevart den kanskje mest sårbare bygningsarven i landbruket presenteres. Vi får besøk og foredrag av både riksantikvar Jørn Holme, direktør i Norsk Kulturminnefond Simen Bjørgen, Generalsekretær i Fortidsminneforeningen Ola H Fjeldheim og Luster kommune som har jobbet med et nasjonalt senter for husmannsvesenet. Den andre delen, som kommer etter arbeidstid– innledes med glimrende formidler og leder i Romerike Historielag Tom Ola Halvorsens foredrag med utgangspunkt i husmannstuene på Veset, og vi får også en befaring til disse. Sammen med Roald Aarhus presenteres en lokal oversikt over husmansplasser, og publikum oppfordres til å supplere denne lista– samt ta godt fotomateriale i løpet av sommeren.

Trilletur og frisk luft

24-04-2014

Trilletur og frisk luft

Familie&barn

Barnas Turlag Lillestrøm arrangerer trilletur for alle de som er hjemme med de små.Turen var omtrent en time og går uansett vær.Bli med oss, bli kjent i området og med andre i samme situasjon.Uansett hvor du bor hen er du velkommen! Koster ingenting å delta.

Captain America: The Winter Soldier 2D

24-04-2014

Captain America: The Winter Soldier 2D

Konsert, teater&show

Divergent

24-04-2014

Divergent

Konsert, teater&show

DIVERGENT er en spennende thriller i en fremtid der mennesker deles inn i grupper basert på deres forskjellige personligheter. En spesiell dag hvert år må alle 16-åringer velge hvilken gruppe de vil tilhøre resten av livet.

Møte i Skedsmo Frimerkeklubb

24-04-2014

Møte i Skedsmo Frimerkeklubb

Øvrige

Frimerkeauksjon, visning fra 18:00, auksjonen starter 19:30. Alle interesserte velkommen.

SANGCAFÉEN I LØRENSKOG

24-04-2014

SANGCAFÉEN I LØRENSKOG

Uteliv

Ny festkveld for sang- og musikkglade romerikinger!Kveldens gjest er Rune Dahl (Bildet).Humørsprederne "Jubel&Fryd". Husorkester. Allsang. Ønskesanger.Middag og småretter til hyggelige priser.Trivelig cafémiljø med "løs snipp"…Dette må du ikke gå glipp av!

12 Years a Slave

24-04-2014

12 Years a Slave

Konsert, teater&show

Vinner av både Oscar og Golden Globe for beste film. Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender og Brad Pitt i historisk drama om New York-mannen som på midten av 1800-tallet kidnappes og blir offer for slaveri i de amerikanske sørstatene.

Captain America: The Winter Soldier 3D

24-04-2014

Captain America: The Winter Soldier 3D

Konsert, teater&show

Etter de katastrofale hendelsene i New York med The Avengers, Marvels " Captain America: The Winter Soldier " lever Steve Rogers, aka Captain America, et rolig liv i Washington DC og prøver å tilpasse seg den moderne verden. Men når en S.H.I.E.L.D. kollega kommer under angrep, blir Steve involvert i et nett av intriger som truer med å sette verden i fare.

Doktor Proktors prompepulver

24-04-2014

Doktor Proktors prompepulver

Konsert, teater&show

Hvor langt kan en vellykket promp få deg? Fører den bare til en god latter, eller kan den til og med gi deg internasjonal anerkjennelse?Den temmelig gale Doktor Proktor har ved et uhell funnet opp verdens kraftigste prompepulver. Når to av barna i nabolaget hans en dag kommer på uventet besøk, starter en fortelling om et uvanlig vennskap og et ellevilt forretningsprosjekt. Flinke Lise med museflettene og bittelille Bulle med det knallrøde håret bestemmer seg nemlig for å hjelpe Proktor med å få prompepulveret ut i verden. Men det er et farefullt eventyr de tre legger ut på, for den rike og onde herr Thrane og de ekle sønnene hans er villig til å gjøre hva som helst for å få tak i prompepulveret.

Siste registerte aktiviteter
Sponsede lenker

Du kommer fra en mobil enhet.
Ønsker du å benytte våre mobiltilpassede betasider?