Hva skjer i Råde

Oversikt over aktiviteter i Råde

+ Opprette en aktivitet gratis nå

Opprett aktiviteter på Ditt Distrikt, kostnadsfritt. Det kan være alt fra loppemarked, konserter, teater,turer, samlinger osv.

Idyllisk feriehus ved vannet

Idyllisk feriehus ved vannet

Dyr og gård, Familie&barn, Jakt og fiske, Kurs, foredrag&konferanse, Park&naturattraksjon, Sykle&vandre, Vann, bad&strand

Midt på landet mellom to byer, i hjertet av kulturfylket Østfold, finnes en perle av et sted. Perfekt egnet til ferie, avslapning, vannsport, båtturer, fisketurer, kreativitet, lange skogsturer eller late sommerdager. Stedet ble tidligere drevet som et lite gårdsbruk, emn har de siste årene blitt leid ut til privatpersoner, kursvirksomhet, selskaper, seminarer, med mer. Hovedhuset ligger et steinkast fra vannet, og er 176 kvadratmeter fordelt over to etasjer. I første etasje finnes tre stuer, hvorav en peisestue, en spisestue, og en mindre tv-stue. Kjøkkenet har egen spiseplass. og alt av hvitevarer og kjøkkenutstyr. I første etasje finnes også et bad med toalett og dusj. I andre etasje finnes ni soverom, med i alt 16 sengeplasser, to bad med dusj/badekar,vaskerom, samt toalett. Huset er omgitt av store grøntarealer med frukttrær, hagemøbelement og griller.

Siste registerte aktiviteter
Sponsede lenker

Du kommer fra en mobil enhet.
Ønsker du å benytte våre mobiltilpassede betasider?